Ας αρχίσουμε το ταξίδι μαζί

Το να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου και να τρως σωστά, αποτελεί περισσότερο από το να πάρεις ένα διαιτολόγιο και τέλος. Είναι μια μακροχρόνια διαδικασία στην οποία πρέπει να κτίσεις σωστή νοοτροπία και συνήθειες

Ο στόχος μου είναι να σε καθοδηγήσω σε αυτό το ταξίδι. Μαζί θα φτιάξουμε ένα πλάνο διατροφής το οποίο θα είναι βασισμένο στις δικές σου ανάγκες και προτιμήσεις. Μέσω των συνεδρίων μας, θα μάθεις διάφορες τεχνικές, τρόπους και νοοτροπίες που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις μια σωστή διατροφή εφ όρου ζωής, όχι μόνο για κάποιες εβδομάδες!

Για να αρχίσεις, συμπλήρωσε τη φόρμα πιο κάτω!


Η

Στείλε email

Για να είναι πιο εύκολη και γρήγορη η διαδικασία, παρακαλώ όπως αναφέρεις ποιες ημέρες και ώρες σε βολεύουν στο email που θα στείλεις

Πως δουλεύει

Βήμα 1 - Επικοινωνία

Χρησιμοποιείς τη φόρμα ή επικοινωνείς μαζί μου με τις ημέρες και ώρες που σε βολεύουν.

Βήμα 2 - Καθιέρωση

Θα επικοινωνήσω μαζί σου και θα συμφωνήσουμε σε ημέρα και ώρα για τη συνεδρία.

Βήμα 3 - Επαφή

Όταν συμφωνηθεί η ημερομηνία, θα λάβεις email με οδηγίες όσον αφορά το πως θα συνδεθούμε καθώς και πως γίνονται οι πληρωμές.

Τί θα λάβεις

Εξατομικευμένο πλάνο διατροφής

Βασισμένο στις δικές σου ανάγκες, προτιμήσεις και τρόπο ζωής!

Συμβουλευτική και καθοδήγηση

Θα μάθεις όχι μόνο γνώσεις που αφορούν τη διατροφή, αλλά και πως να χειρίζεσαι δυσκολίες και προβλήματα που μπορεί να εμφανίζονται!

Συνεχιζόμενη παρακολούθηση

Θα έχεις συνεχιζόμενη παρακολούθηση μέχρι να φτάσεις τον στόχο σου – αλλάζοντας το πλάνο όπως χρειάζεται.

Καθημερινή υποστήριξη

Θα έχουμε επικοινωνία μέσω κοινωνικών δικτών και άμεσων μηνυμάτων για οτιδήποτε χρειαστείς!

διαιτολόγος Online

"Γιατί να πληρώσω για συνεδρία;"

Μπορεί να αναρωτιέσαι: “γιατί να πληρώσω για επαγγελματική βοήθεια αντί να το κάνω μόνος μου ή να κατεβάσω δωρεάν πρόγραμμα από το διαδίκτυο;”

Εξάλλου, όλοι ξέρουν πως να τρώνε σωστά; Δεν είναι πως θα μου αλλάξεις το φωτιστικό ή θα μου επισκευάσεις το ψυγείο.

Είναι αλήθεια πως υπάρχουν άπειρες δίαιτες και προγράμματα εκεί έξω καθώς και το ότι ο περισσότερος κόσμος ξέρει πάνω-κάτω πως να τρώει υγιεινά. Ωστόσο παρ’ όλα αυτά, τα ποσοστά παχυσαρκίας είναι υψηλότερα από ποτέ και οι χρόνιες παθήσεις είναι ακόμη από τις βασικές αιτίες θανάτου στον μοντέρνο κόσμο. 

Η αλήθεια είναι πως πολλές δίαιτες και προγράμματα δουλεύουν, θεωρητικά. Η πραγματική πρόκληση βρίσκεται στο να μπορεί ένα άτομο να ακολουθήσει με συνοχή ένα πρόγραμμα ή κάποιες οδηγίες, σε σημείο που θα αφομοιωθούν στη ζωή και καθημερινότητα του. Η δουλειά ενός καλού διαιτολόγου είναι να καθοδηγήσει το άτομο σε αυτό του το ταξίδι. Φτιάχνοντας μαζί του ένα πλάνο βασισμένο στις δικές του ανάγκες και προτιμήσεις, καθοδηγώντας τον στο πως να αντιμετωπίζει διάφορες δυσκολίες και προβλήματα που αναμφίβολα θα εμφανίζονται και δείχνοντας του πως να κάνει μόνιμες αλλαγές στον τρόπο ζωής του.

Με άλλα λόγια, ο διαιτολόγος για πολλούς δρα ως οδηγός. Το ταξίδι είναι δικό σου. Μπορείς να το κάνεις μόνος σου; Ναι. Θα είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο με καθοδήγηση; Να είσαι σίγουρος!

Ώρα να αρχίσεις;