Συχνές Ερωτήσεις

Γενικές Ερωτήσεις

Ονομάζομαι Αντρέας Χρίστου και εργάζομαι ως ανεξάρτητος διαιτολόγος – διατροφολόγος στην Λευκωσία, Κύπρο.

Έχω σπουδάσει διατροφή και διαιτολογία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Όλες οι συμβουλές και προγράμματα που λαμβάνετε είναι βασισμένα σε επιστημονική γνώση και έρευνα. 

Όλα τα άρθρα συγγράφονται από εμένα και είναι πάντα βασισμένα στις νεότερες επιστημονικές έρευνες. Έχοντας πει αυτό, ο τομέας της διατροφής συνεχώς αλλάζει και εξελίζεται, οπότε παλιές πληροφορίες που υπάρχουν στη σελίδα μπορεί να μην είναι πάντα έγκυρες.

Όχι. Αν και ο τομέας της διατροφής είναι στενά συνδεδεμένος με της σωματικής άσκησης, ο τομέας μου παραμένει η διατροφή και άρα δίνω συμβουλές μόνο για εκείνον.

Επικοινωνία και Ραντεβού

Μπορείτε να στείλετε e-mail, να πάρετε τηλέφωνο ή να στείλετε άμεσο μήνυμα στη σελίδα μου στο Facebook. Όλα τα στοιχεία επικοινωνίας υπάρχουν στη σελίδα μου.

Στεγάζομαι στα Λατσιά, Λευκωσία στην Κύπρο. Διομήδους 17 η διεύθυνση.

Ναι, τα ραντεβού μπορούν να γίνουν και διαδικτυακά, αρκεί να έχετε πρόσβαση σε ζυγαριά για να παρακολουθούμε το βάρος σας.

Μέσω βίντεο κλήσης από Facebook Messenger ή Skype. Οι πληρωμές γίνονται ηλεκτρονικά και πάντα πριν τα ραντεβού.

Μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο, να στείλετε email ή να στείλετε άμεσο μήνυμα στη σελίδα μου στο Facebook. 

Εξατομικευμένα Προγράμματα Διατροφής

Το εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής είναι μια υπηρεσία στην οποία καταχωρείτε τα στοιχεία σας και λαμβάνετε ένα πρόγραμμα διατροφής βασισμένο στα στοιχεία που δώσατε εντός 48 εργάσιμων ωρών.

Όχι. Το εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα λάβετε φτιάχνεται εκείνη την ώρα από διαιτολόγο και είναι βασισμένο στα στοιχεία που δίνετε.

Με το να κλείνετε ραντεβού, λαμβάνετε μια συνεχιζόμενη συνεργασία και παρακολούθηση μαζί μου. Αυτό περιλαμβάνει και πρόγραμμα διατροφής, αλλά περιλαμβάνει επίσης συμβουλευτική, παρακολούθηση και συνεχής επικοινωνία. Τα εξατομικευμένα προγράμματα σας παρέχουν απλά το πρόγραμμα διατροφής, χωρίς την επιπλέον συνεργασία.

Αν δε λάβετε το πρόγραμμα διατροφής σε εντός 48 εργάσιμες ώρες, μπορείτε να αποταθείτε στην σελίδα βοήθειας και να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας. Θα λάβετε επιστροφή των χρημάτων σας. 

Επιστροφή χρημάτων γίνεται ΜΟΝΟ αν δε λάβετε το πρόγραμμα διατροφής εντός 48 εργάσιμων ωρών από την ημέρα της πληρωμής. Δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων για οποιονδήποτε άλλο λόγο (π.χ. αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τη διατροφή). Ωστόσο, αν υπάρχουν οποιαδήποτε προβλήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα λύσουμε το πρόβλημα όσο το συντομότερο δυνατό.