Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Διατροφής

Για ποιον είναι

Το εξειδικευμένο αλλά γρήγορο πλάνο διατροφής αφορά οποιονδήποτε θέλει να χάσει βάρος, να κτίσει μυϊκή μάζα, να ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή ή να έχει οποιονδήποτε διατροφικό στόχο τον οποίο θέλει να πετύχει!

Το πλάνο διατροφής ΔΕΝ είναι αυτοματοποιημένο – δημιουργείται από την αρχή από εγγεγραμμένο διαιτολόγο και φτιάχνεται συγκεκριμένα βάσει τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου! 

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία, δε θα λάβεις μόνο ένα εβδομαδιαίο πλάνο διατροφής, αλλά και ένα αρχείο με διάφορες χρήσιμες συμβουλές τις οποίες θα μπορείς να εφαρμόζεις στην καθημερινότητα σου για να κάνει το ταξίδι της διατροφής πιο εύκολο και απολαυστικό!

Επιπρόσθετα, αν σημειώσεις συγκεκριμένες δυσκολίες στη φόρμα στοιχείων, θα σου δοθούν και συμβουλές για το πως να τις αντιμετωπίσεις!

Τί θα λάβεις

Εξατομικευμένο πλάνο

Πλάνο διατροφής βασισμένο στις δικές σου προτιμήσεις!

Συμβουλές διατροφής

Γενικές συμβουλές διατροφής καθώς και εξατομικευμένες για τις δικές σου δυσκολίες!

Εκπαίδευση

Επιλογές και τρόπους να μεταποιείς τη διατροφή σου σωστά για να την κρατάς φρέσκα και ενδιαφέρον!

Πως δουλεύει

Βήμα 1

Συμπλήρωσε τη φόρμα διατροφής με τα απαραίτητα στοιχεία καθώς και οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες θα ήθελες να προσθέσεις

Βήμα 2

Πληρωμή απευθείας με κάρτα ή μέσω PayPal – κόστος: 30 ευρώ

Βήμα 3

Λαμβάνεις εξατομικευμένο διαιτολόγιο βασισμένο στα στοιχεία που θα δώσεις εντός 48 εργάσιμων ωρών στο email που καταχώρησες

Προτού προβείτε στη φόρμα, παρακαλώ όπως διαβάσετε τους όρους και προϋποθέσεις

Για απορίες παρακαλώ επισκεφθείτε τις συχνές ερωτήσεις!